Zijden sjaals - Gioia

Zijden sjaals - voor elk type vrouw

De zijden sjaal is een veelzijdige accessoire. Door de luxueuze uitstraling van de stof krijgt de outfit net even iets meer klasse. Zijden sjaals kun je als vrouw niet genoeg in je kast hebben hangen. Het past mooi bij een formele outfit, maar ook bij een casual outfit met bijvoorbeeld een spijkerjasje en sneakers. Gioia heeft een breed assortiment aan zijden sjaals in de shop. Allemaal zijn ze afkomstig uit India. De sjaals zijn gemaakt van de draden van de zijderups en zijn dus van echte zijde. De Indiase stijl is te herkennen aan de bonte kleuren en motieven. Van elk item zijn er slechts enkele zijden sjaals gemaakt. Koop nu jouw unieke sjaal in de winkel van Gioia.

Kasjmier wol uit India

Net als zijde is ook kasjmier een bijzonder zachte stof en draagt dit prettig op de huid. Veel mensen weten niet dat dit type wol afkomstig is van de kasjmiergeit. Deze geiten leven in het gelijknamige gebied Kasjmier in India, China en Pakistan. Deze wolsoort kenmerkt zich door een bijzondere zachtheid. Als je zelf een kasjmieren trui hebt, luidt het advies om de trui niet te heet te wassen. Hetzelfde geldt voor de sjaal van kasjmier wol .

Exclusieve sjaals te koop in Nederland

Draag je graag zachte stoffen rondom je nek of heb je snel allergische reacties van polyester? Zijden sjaals of pashmina’s van kasjmier wol zijn dan het accessoire bij uitstek voor mensen met een gevoelige huid. Als je geen sjaal wil kopen van een grote modeketen die iedereen draagt, neem dan een kijkje in de shop van Gioia. Het veelzijdige assortiment zal je verrassen.

Zijden sjaals voor een goed doel

De sjaals zijn gemaakt in een weeshuis in India. In het schooltje naast het weeshuis leven 200 kinderen en daar krijgen zij eten, onderdak, scholing en medicatie. Ondanks dit alles leven zij in armoedige omstandigheden. Daarnaast is India een mooi en kleurrijk land. Dat komt omdat overal de zijden sjaals in prachtige kleuren worden gemaakt. Bij terugkomst in Nederland besloten wij onze winkel Gioia op te zetten. Een deel van onze opbrengst gaat naar de scholen en kinderen van India.

Zijden sjaals Jamawar geweven - Gioia Zijden sjaals Jamawar geweven - Gioia Zijden sjaals Jamawar geweven - Gioia

<< Terug