Kasjmier wol en Pashmina sjaals - Gioia

Kasjmier wol - zacht om de hals

Veel mensen kennen kasjmier wol als een zachte wolsoort. Je kunt je dus voorstellen dat deze zachtheid fijn is om in de nek te voelen. Bovendien krijg je van kasjmier wol geen allergische reactie. Dat komt omdat het een natuurlijk materiaal van de kasjmiergeit is. Polyester daarentegen kan wel voor uitslag in de hals zorgen. De ruwe wolsoorten kriebelen soms in de nek. Kies nu voor het beste van het beste. Dat doe je met kasjmier wol. Houd je van bonte kleuren? Neem dan zeker een kijkje in de shop van Gioia. Kun je niet kiezen en wil je advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zijden sjaals voor een voordelige prijs

Zijden sjaals zien er mooi uit en maken elke simpele outfit net even iets exclusiever. Vaak komt dat door de natuurlijke glans die zijde al snel laat zien. Zowel een formele als casual outfit krijgt net even iets meer flair. Net als kasjmier wol is zijde zacht om te dragen. Bij Gioia koop je zijden sjaals in de mooiste kleuren en patronen. Deze exclusieve sjaals zijn rechtstreeks afkomstig uit India.

Exclusieve sjaals in de allermooiste kleuren en stoffen

In India vind je exclusieve sjaals van kasjmier wol en zijde in allerlei prachtige en unieke kleuren. Die kleurenpracht is in India zo belangrijk, omdat elke kleur een goddelijke betekenis heeft. Zo staat blauw voor de kleur van de god Krishna. Rood is de kleur van welvaart en macht en saffraangeel is de kleur van moed. Omdat de mensen in India graag in contact zijn met het goddelijke op aarde, dragen ze vaak kleurige stoffen op het lichaam. Je begrijpt wel dat de kleuren diepe tinten zijn om de goddelijke band nog meer te versterken. Daardoor komt de kleur in de sjaals van Gioia veel authentieker en dieper over dan die van een grote modeketen. Je ziet echt dat de sjaals met liefde en passie zijn gemaakt. Bestel nu jouw favoriete kleur in kasjmier wol of zijde.

Kasjmier wol: hoe verzorg je dit?

Het meest gehoorde verzorgingsadvies voor kasjmier is laten luchten. Het is een natuurproduct en daardoor zelfreinigend. Wil je toch kasjmier even wassen vanwege een vlek? Laat de kasjmieren trui of sjaal dan even in het water weken met een beetje shampoo. Spoel de trui zachtjes uit met lauwwarm water. Wring het niet uit maar laat het drogen aan de lucht. Drogen op een handdoek is ook een goede optie. Kasjmier is een tere stof die met zorg behandeld moet worden.

Kasjmier wol en Pashmina sjaals - Gioia Kasjmier wol en Pashmina sjaals - Gioia Kasjmier wol en Pashmina sjaals - Gioia

<< Terug